Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6377
Назва: Створення веб-застосунку для організацій змагань з бадмінтону
Автори: Алісова, К. Ю.
Ключові слова: веб-застосунок
PHP
HTML
CSS
front-end
back-end
бадмінтон клуб
функціональність
phpMyAdmin
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Алісова К. Ю. Розробка веб застосунку для організацій змагань з бадмінтону: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 69 с.
Серія/номер: 121 «Інженерія програмного забезпечення»;2023
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи є створення веб-застосунку, який забезпечить зручний доступ до інформації про змагання для учасників, організаторів та глядачів. Який буде використаний з будь-якого пристрою з доступом до Інтернету, що зробить його доступним для широкого кола користувачів. У процесі розробки потрібно обрати найбільш підходящі технології для реалізації веб-застосунку. Користувач повинен мати змогу реєстрування в системі, завантаживши свої персональні дані у веб-додаток та мати можливість взаємодіяти з ним у режимі реального часу. Загалом, реалізація веб-застосунку для бадмінтону буде мати значний потенціал для поліпшення організації змагань, зручності користувачів та просування спорту. Цей проект поєднає традиційний підхід до бадмінтону з сучасними технологіями, створивши нові можливості для учасників та буде сприяти розвитку цього захоплюючого виду спорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6377
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Alisova_121_Bak.pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.