Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6359
Назва: Контрабанда культурних цінностей в Україні: історико-правові аспекти
Автори: Емінова, Д. А.
Ключові слова: правові норми
культурні цінності
митний контроль
боротьба з контрабандою
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Емінова Д. А. Контрабанда культурних цінностей в Україні: історико-правові аспекти: дипломна робота бакалавра ... бакалавр: 032 «Історія та археологія» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 80 с.
Серія/номер: 032 «Історія та археологія»;2023
Короткий огляд (реферат): У роботі детально розглядаються правові норми та міжнародні угоди, які регулюють обіг культурних цінностей, зокрема монументів, артефактів, картин, рукописів та інших цінних об'єктів культури. Аналізуються конвенції та угоди, до яких Україна приєдналася, і розглядається ефективність їх реалізації в контексті боротьби з контрабандою. Також досліджуються основні причини, що спонукають людей до зайняття контрабандою культурних цінностей, зокрема економічні, соціальні та політичні фактори. Аналізуються методи та шляхи, якими контрабандисти використовуються для вивезення цінностей за межі країни та обхіду митного контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6359
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 032 Історія та археологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Eminova_032_Bak.pdf859,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.