Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6331
Назва: Проблеми забезпечення економічної безпеки суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану
Автори: Тульчинська, С.О.
Солосіч, О.С.
Ключові слова: економічна безпека
безпека
підприємництво
економічна безпека
підприємств
воєнний стан
воєнна економіка
Дата публікації: 11-січ-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Тульчинська С.О., Солосіч О.С. Проблеми забезпечення економічної безпеки суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (83) / 2023. С. 135-139.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 3 (83) / 2023
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена дослідженню проблематики поточного стану функціонування та розвитку процесів забезпечення економічної безпеки підприємницьких утворень в контексті глобалізованого розвитку економічних систем, та ідентифікації ключових проблем функціонування вітчизняних безпекових систем в умовах воєнної економіки та дії правового режиму воєнного стану. У статті надано ґрунтовний аналіз описових показників, що характеризують актуальні тенденції у сфері економічної безпеки в глобальному вимірі на прикладі базових макроекономічних та монетарних показників розвитку світової економіки, наведено порівняльну характеристик динаміки їх зміни у прогресивних країнах світу. Здійснено систематизацію та обґрунтування ключових проблем забезпечення ефективної безпекової політики вітчизняними підприємствами в умовах воєнного стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6331
ISSN: 2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/3(83)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf389,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.