Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6330
Назва: Особливості забезпечення безпеки діяльності підприємства в умовах цифрової трансформації економіки
Автори: Шостак, Л.В.
Суряк, А.В.
Ключові слова: безпека
фінансово-економічна безпека
інтерфейсна безпека
силова безпека
цифрова трансформація
цифровізація
діджиталізація
Дата публікації: 11-січ-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Шостак Л.В., Суряк А.В. Особливості забезпечення безпеки діяльності підприємства в умовах цифрової трансформації економіки. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (83) / 2023. С. 140-145.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 3 (83) / 2023
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена особливостям забезпечення безпеки діяльності субєктів господарювання в умовах цифровізації економіки та цифрової трансформації суспільства. Авторами зазначено, що цифрова трансформація значно вплинула на усі сфери діяльності підприємств, причому вплив не завжди є позитивним, особливо враховуючи людський чинник. При формуванні системи забезпечення безпеки діяльності підприємства як правило варто звертати увагу на стан інформації, яку використовується, на ступінь захисту окремих даних. В цьому аспекті цифровізація з одного боку дозволяє використовувати більш сучасні та дієві способи захисту інформації, а з іншого – зявляється значна кількість можливостей у хакерів для використання секретних даних підприємства. Авторами було проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід захисту бізнесу та забезпечення його безпеки в умовах цифрової трансформації економіки, а також окреслено окремі правила, дотримання яких дозволить зменшити ризики впливу негативних чинників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6330
ISSN: 2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/3(83)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf522,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.