Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6225
Название: Development of the balanced scorecard for the state's strategy of food security
Авторы: Mostova, Anastasiia
Kliuchnyk, Ruslan
Ключевые слова: food security
state's food security strategy
balanced scorecard
strategy card
Дата публикации: 18-дек-2023
Библиографическое описание: Mostova A., Kliuchnyk R. Development of the balanced scorecard for the state's strategy of food security. Revista ESPACIOS, Vol. 40 (Number 44), 2019. Page 6.
Серия/номер: Revista ESPACIOS;Vol. 40 (Number 44), 2019
Аннотация: This paper has proposed a balanced scorecard (hereinafter, BSC) for the implementation of a state's strategy of food security. The application of the strategy cards based on scientific developments by R. Kaplan and D. Norton has been substantiated for implementing the state's strategy of food security. Components of a strategy card for food security have been devised that are represented through financial support to agricultural policy; social benefits for people; governance and infrastructure support for the domestic market; state management and resources for providing food security.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6225
ISSN: 0798-1015
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародних відносин

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20. Development of the Balanced Scorecard for the State’s Strategy of Food Security.pdf193,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.