Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6113
Назва: Сучасні інноваційні технології в менеджменті туризму та гостинності
Автори: Джинджоян, В. В.
Ключові слова: інноваційні технології
пандемія
сфера обслуговування
туризм
туристичні тренди
цифрова трансформація
Дата публікації: 22-лис-2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Джинджоян В. В. Сучасні інноваційні технології в менеджменті туризму та гостинності. Ефективна економіка, №6, 2021.
Серія/номер: Ефективна економіка;№6, 2021
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто питання застосування інноваційних технологій в сфері обслуговування в цілому і туризмі зокрема. Ефект несподіванки і абсолютної неготовності до викликів, пов'язаних з пандемією COVID-19 сьогодні практично зупинив нормальний уклад життя людини. Крім закритих кордонів, зупинених польотів, закритих аеропортів весь туризм був поставлений на паузу. Вивчено, що можна і потрібно зробити для якнайшвидшого відновлення туризму і які технологічні та інноваційні технології можуть допомогти в цьому. Доведено, яким чином інформаційні підходи, пов'язані з подорожами реалізуються за допомогою методології цифрового циклу подорожі. Визначено перелік основних трендів на ринку технологій і інновацій з боку надання туристичних послуг. Доведено, що сьогодні цифровий турист стає абсолютно залежним від соціальних мереж, він мобільний в тому сенсі, що не уявляє своє життя, своє переміщення без мобільного пристрою. Всі сервіси, які він споживає персоналізовані, він дуже педантичний щодо надання та якості послуг, він вважає за краще цифрові сервіси. Турист хоче мати повний контроль над тим, що він купує або споживає і не хоче залежатиме від якихось інших даних. Його цікавить вся поїздка від початку і до кінця (турист не хоче, щоб у нього були якісь розриви у подорожі або виникали якісь стресові ситуації не підконтрольні йому).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6113
ISSN: 2307-2105
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf237,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.