Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6105
Назва: Показники ефективності управління виробництвом: організаційні аспекти
Автори: Кучер, М.М.
Рябовол, І.С.
Ключові слова: показники
управління виробництвом
ефективність
організаційна діяльність
виробнича система
витрати
втрати
результативність
Дата публікації: 22-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Кучер М.М., Рябовол І.С. Показники ефективності управління виробництвом: організаційні аспекти. Інфраструктура ринку, Випуск 37. 2019. С. 299-303.
Серія/номер: Інфраструктура ринку;Випуск 37. 2019
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано й обґрунтовано склад показників оцінки ефективності управління виробництвом, що характери- зує втрати або зростання прибутковості функціонування виробничих систем за раху- нок організаційних чинників. У процесі дослі- дження визначено роль ключових показників, які показують значущість організаційної діяльності та її інструментів у функціо- нуванні виробничих систем і дають змогу пов'язати її результати з кінцевими резуль- татами виробничої діяльності. Надано рекомендації щодо визначення величини витрат на реалізацію процесів організації виробництва у складі витрат на утримання апарату управління та пропозиції щодо еко- номічної оцінки організаційної діяльності у сфері виробництва для збиткових підпри- ємств. Наголошено, що запропонований склад показників може бути деталізовано і доповнено залежно від специфіки вживаних у різних галузях видів продукції та умов функ- ціонування виробничих систем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6105
ISSN: 2519-2868
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INM_2019_37.pdf193,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.