Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучер, М.М.-
dc.contributor.authorРябовол, І.С.-
dc.date.accessioned2023-11-22T07:54:29Z-
dc.date.available2023-11-22T07:54:29Z-
dc.date.issued2023-11-22-
dc.identifier.citationКучер М.М., Рябовол І.С. Показники ефективності управління виробництвом: організаційні аспекти. Інфраструктура ринку, Випуск 37. 2019. С. 299-303.uk_UA
dc.identifier.issn2519-2868-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6105-
dc.description.abstractУ статті запропоновано й обґрунтовано склад показників оцінки ефективності управління виробництвом, що характери- зує втрати або зростання прибутковості функціонування виробничих систем за раху- нок організаційних чинників. У процесі дослі- дження визначено роль ключових показників, які показують значущість організаційної діяльності та її інструментів у функціо- нуванні виробничих систем і дають змогу пов'язати її результати з кінцевими резуль- татами виробничої діяльності. Надано рекомендації щодо визначення величини витрат на реалізацію процесів організації виробництва у складі витрат на утримання апарату управління та пропозиції щодо еко- номічної оцінки організаційної діяльності у сфері виробництва для збиткових підпри- ємств. Наголошено, що запропонований склад показників може бути деталізовано і доповнено залежно від специфіки вживаних у різних галузях видів продукції та умов функ- ціонування виробничих систем.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнфраструктура ринку;Випуск 37. 2019-
dc.subjectпоказникиuk_UA
dc.subjectуправління виробництвомuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectорганізаційна діяльністьuk_UA
dc.subjectвиробнича системаuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectвтратиuk_UA
dc.subjectрезультативністьuk_UA
dc.titleПоказники ефективності управління виробництвом: організаційні аспектиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INM_2019_37.pdf193,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.