Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6059
Назва: Матрична модель оцінки інвестиційної привабливості промислових підприємств
Автори: Стеблюк, Н. Ф.
Опаренко, В. В.
Дата публікації: 10-лис-2023
Бібліографічний опис: Стеблюк Н. Ф., Опаренко В. В. Матрична модель оцінки інвестиційної привабливості промислових підприємств. Вісник економічної науки України. 2019. № 2 (37). С. 176-178.
Серія/номер: Вісник економічної науки України;2019. № 2 (37)
Короткий огляд (реферат): Інвестиції є головним фак- тором для розвитку підприємства, вдосконалення його виробництва та підвищення показників його діяльно- сті, тому промислові підприємства прагнуть знайти ін- вестора, який при визначенні об’єкта для вкладання ресурсів зосереджує свою увагу на інвестиційному по- тенціалі підприємства. Першим кроком для прийняття інвестором рішення про вкладення коштів у підпри- ємство є оцінка його інвестиційної привабливості. На сучасному етапі серед великої кількості методичних положень оцінки інвестиційної привабливості не існує методики, яка б повністю задовольняла інтереси ін- весторів, у зв’язку з чим, проблема визначення інвес- тиційної привабливості підприємств є досить актуаль- ною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6059
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВЕНУ_02_2019.pdf243,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.