Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6043
Назва: Розрахункові операції та аналіз в готельному та ресторанному бізнесі
Автори: Юдіна, О. І.
Язіна, В. А.
Стеблюк, Н. Ф.
Баранець, Є. О.
Ключові слова: електронні платежі
індустрія гостинності
клієнтоорієнтована політика
платіжні послуги
розрахункові операції
Дата публікації: 8-лис-2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Юдіна О. І., Язіна В. А., Стеблюк Н. Ф., Баранець Є. О. Розрахункові операції та аналіз в готельному та ресторанному бізнесі. Ефективна економіка, 2022. № 12.
Серія/номер: Ефективна економіка;2022. № 12
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сутність категорії розрахункових операцій у сфері готельно-ресторанної індустрії. Виявлено специфічні особливості проведення транзакцій відповідно до клієнтоорієнтованої політики закладів гостинності. Доведено, що мережа платежів швидко розвивається, і споживачі очікують, що зможуть розрахуватися за послуги, що надаються, у зручний для них спосіб. Встановлено, що розрахункові операції повинні бути безпечними та точними, зберігати дані про грошову транзакцію та про гостя відповідно до політики збереження персональних даних. Проаналізовано різні способи проведення розрахункових операцій. З’ясовано, який орган державної влади в Україні встановлює вимоги до розрахункових документів, порядок реєстрації та ведення розрахункових книжок. Проаналізовано нормативно- правові акти, що регулюють проведення розрахункових операцій як в індустрії готельно-ресторанного бізнесу, так і в супутніх до неї сферах економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6043
ISSN: 2307-2105
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Еф. ек-ка_12.2022.pdf251,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.