Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮдіна, О. І.-
dc.contributor.authorЯзіна, В. А.-
dc.contributor.authorСтеблюк, Н. Ф.-
dc.contributor.authorБаранець, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:31:13Z-
dc.date.available2023-11-08T07:31:13Z-
dc.date.issued2023-11-08-
dc.identifier.citationЮдіна О. І., Язіна В. А., Стеблюк Н. Ф., Баранець Є. О. Розрахункові операції та аналіз в готельному та ресторанному бізнесі. Ефективна економіка, 2022. № 12.uk_UA
dc.identifier.issn2307-2105-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6043-
dc.description.abstractУ статті досліджено сутність категорії розрахункових операцій у сфері готельно-ресторанної індустрії. Виявлено специфічні особливості проведення транзакцій відповідно до клієнтоорієнтованої політики закладів гостинності. Доведено, що мережа платежів швидко розвивається, і споживачі очікують, що зможуть розрахуватися за послуги, що надаються, у зручний для них спосіб. Встановлено, що розрахункові операції повинні бути безпечними та точними, зберігати дані про грошову транзакцію та про гостя відповідно до політики збереження персональних даних. Проаналізовано різні способи проведення розрахункових операцій. З’ясовано, який орган державної влади в Україні встановлює вимоги до розрахункових документів, порядок реєстрації та ведення розрахункових книжок. Проаналізовано нормативно- правові акти, що регулюють проведення розрахункових операцій як в індустрії готельно-ресторанного бізнесу, так і в супутніх до неї сферах економіки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`uk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕфективна економіка;2022. № 12-
dc.subjectелектронні платежіuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectклієнтоорієнтована політикаuk_UA
dc.subjectплатіжні послугиuk_UA
dc.subjectрозрахункові операціїuk_UA
dc.titleРозрахункові операції та аналіз в готельному та ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Еф. ек-ка_12.2022.pdf251,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.