Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6035
Назва: Домедична підготовка правоохоронця : навчально-методичний посібник
Автори: Батраченко, Т. С.
Дата публікації: 7-лис-2023
Видавництво: Видавець Біла К. О.
Бібліографічний опис: Батраченко Т. С. Домедична підготовка правоохоронця : навч.-метод. посіб. / [Т. С. Батраченко, І. В. Єфімова, І. Ю. Сухацька]. – Дніпро : Видавець Біла К. О., 2023. – 184 с.
Серія/номер: ;2023
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику викладено нормативно-правові основи надання домедичної допомоги, основні правила поведінки на місці події під час надання допомоги на догоспітальному етапі, розкрито послідовність дій при термінальних станах, виникненні травм і поранень, ушкодженнях екогенними чинниками навколишнього середовища та невідкладних станах різних соматичних захворювань. Навчально-методичний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти, осіб, що не мають медичної освіти, але за своїми службовими обов’язками зобов’язані надавати домедичну допомогу, а також на використання у системі підвищення кваліфікації та службової підготовки поліцейських.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6035
ISBN: 978-617-645-512-7
Розташовується у зібраннях:Кафедра правоохоронної діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.