Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6023
Название: Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України
Авторы: Незвещук-Когут, Т.С.
Язіна, В.А.
Ключевые слова: готельно-ресторанне господарство
індустрія туризму
соціально- економічний розвиток
туристична політика
Дата публикации: 3-ноя-2023
Издательство: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Библиографическое описание: Незвещук-Когут Т.С., Язіна В.А. Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, Випуск 4, 2020. С. 51-56.
Серия/номер: Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка;Випуск 4, 2020
Аннотация: Стаття присвячена засадам функціонування та розвитку готельно-ресторанного господарства, що є основною складовою частиною сфери туризму. Розглянуто акту- альність створення ефективної системи регулювання готельно-ресторанним господар- ством у туризмі та обґрунтовано необхідність застосування багатоелементної систе- ми функціонування туристичної індустрії України. Готельно-ресторанне господарство розглянуто як один з пріоритетних напрямів розвитку туристичного господарства, що здійснює вагомий вплив на соціально-економічний розвиток України. Визначено основні складові частини управління туристичною індустрією. Особливу увагу приділено визна- ченню елементів туристичної індустрії, які створюють комплексну систему управлін- ня туристичним господарством як важливим сектором економіки, що відіграє важливу роль у соціально-економічному розвитку України. Наведено деякі заходи індустрії туриз- му щодо підвищення рівня сучасного економічного розвитку країни в умовах поширення пандемії Covid-19.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6023
ISSN: 2708-0374
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Язіна В.А., Незвещук-Когут Т.С. ....pdf377,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.