Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6023
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНезвещук-Когут, Т.С.-
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.date.accessioned2023-11-03T11:38:38Z-
dc.date.available2023-11-03T11:38:38Z-
dc.date.issued2023-11-03-
dc.identifier.citationНезвещук-Когут Т.С., Язіна В.А. Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, Випуск 4, 2020. С. 51-56.uk_UA
dc.identifier.issn2708-0374-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6023-
dc.description.abstractСтаття присвячена засадам функціонування та розвитку готельно-ресторанного господарства, що є основною складовою частиною сфери туризму. Розглянуто акту- альність створення ефективної системи регулювання готельно-ресторанним господар- ством у туризмі та обґрунтовано необхідність застосування багатоелементної систе- ми функціонування туристичної індустрії України. Готельно-ресторанне господарство розглянуто як один з пріоритетних напрямів розвитку туристичного господарства, що здійснює вагомий вплив на соціально-економічний розвиток України. Визначено основні складові частини управління туристичною індустрією. Особливу увагу приділено визна- ченню елементів туристичної індустрії, які створюють комплексну систему управлін- ня туристичним господарством як важливим сектором економіки, що відіграє важливу роль у соціально-економічному розвитку України. Наведено деякі заходи індустрії туриз- му щодо підвищення рівня сучасного економічного розвитку країни в умовах поширення пандемії Covid-19.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХерсонський державний аграрно-економічний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник. Серія: Економіка;Випуск 4, 2020-
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectіндустрія туризмуuk_UA
dc.subjectсоціально- економічний розвитокuk_UA
dc.subjectтуристична політикаuk_UA
dc.titleГотельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Незвещук-Когут Т.С. ....pdf377,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.