Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5973
Назва: Академічний бізнес-інкубатор: організаційно-методичне забезпечення впровадження інновацій : практичний посібник
Автори: Серьогін, С.М.
Бородін, Є.І.
Фітерніцька-Горзько, М.
Бобровська, О.Ю.
Дата публікації: 24-жов-2023
Видавництво: Принта
Бібліографічний опис: Академічний бізнес-інкубатор: організаційно-методичне забезпечення впровадження інновацій : практ. посіб. / за заг. і наук. ред. С. М. Серьогіна. – Д. : Принта, 2013. – 120 с.
Серія/номер: ;2013
Короткий огляд (реферат): В останні роки формування ринкової системи господарювання в Україні супроводжується зростанням підприємницької активності практично у всіх сферах економіки. Питанням розвитку підприємництва надається велике значення в рамках регіональної політики підтримки підприємництва та розвитку його відповідної інфраструктури. Академічне бізнес-інкубаторство – одна з найбільш актуальних тематик останнього часу в області розвитку інноваційно-орієнтованої економіки і додаткових інструментів системи вищої освіти. Воно дозволяє подолати академічний розрив між вищою школою і практикою впровадження інновацій, виділити найбільш активних представників і дати їм плацдарм для здійснення найсміливіших ідей. Посібник буде корисним для студентів, слухачів усіх форм навчання та спеціальностей, а також для практичних працівників – представників органів місцевого самоврядування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5973
ISBN: 978-83-88-44-79-3
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та соціально-трудових відносин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Posibnik_print.pdf2,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.