Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5893
Назва: Система менеджменту забезпечення конкурентоспроможності промислової продукції в умовах дефіцитності ресурсів
Автори: Паршина, О.А.
Паршин, Ю.І.
Савченко, Ю.В.
Ключові слова: конкурентоспроможність
система менеджменту
прогресивні технології
ресурси
Дата публікації: 11-жов-2023
Видавництво: Придніпровська Державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Паршина О.А., Паршин Ю.І., Савченко Ю.В. Система менеджменту забезпечення конкурентоспроможності промислової продукції в умовах дефіцитності ресурсів. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, Випуск 6 (23) 2019. С. 354-359.
Серія/номер: Східна Європа: економіка, бізнес та управління;Випуск 6 (23) 2019
Короткий огляд (реферат): Розвиток національної економіки в сучасних умовах конкурентного середовища є можливим шляхом відтворення промислового комплексу держави. Головним завданням при цьому є розроблення ефективних систем менеджменту, які дадуть змогу створити умови динамічного зростання таких галузей реального сектору економіки, як верстатобудування, приладобудування, електротехнічна та електронна промисловість, за рахунок упровадження прогресивних технологій, використання новітніх підходів до управління та запровадження наукового обґрунтування управлінських рішень. Запропоновано методичний підхід до впровадження системи менеджменту забезпечення конкурентоспроможності промислової продукції в умовах дефіцитності ресурсів. Упровадження запропонованих рішень дає змогу суттєво знизити витрати виробництва, підвищити якість продукції та забезпечити досягнення високого рівня конкурентоспроможності промислової продукції в умовах дефіцитності ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5893
ISSN: 2518-1971
Розташовується у зібраннях:Кафедра кібербезпеки та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15_Східна Європа № 6 (23)_2019.pdf294,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.