Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5871
Назва: Можливості фінансування соціального підприємництва в Україні
Автори: Ільченко, В.М.
Ключові слова: соціальне підприємництво
фінансове забезпечення
фінансові інструменти
державна підтримка
інвестиції
краундфандинг
Дата публікації: 9-жов-2023
Видавництво: Міжнародний університет фінансів; Факультет менеджменту та маркетингу Національного технічного університету України «КПІ»
Бібліографічний опис: Ільченко, В., & Пістунова, В. (2023). Можливості фінансування соціального підприємництва в Україні. Підприємництво та інновації, (26), 47-51.
Серія/номер: Підприємництво та інновації;Випуск 26, 2023
Короткий огляд (реферат): В статті розглядається соціальне підприємництво як інноваційна ланка українського бізнесу, яка спро- можна вирішувати соціальні проблеми через інноваційні, соціальні та економічні рішення. Досліджено питання про фінансування такої діяльності з боку урядових і неурядових організацій. Враховуючи сучасні складні умови функціонування установ та організацій в Україні під час періоду воєнного стану, розглянуто заходи з організаційно-інформаційної та фінансової підтримки соціальних підприємств, які надають вітчизняні й міжнародні організації, держава та інші установи. Наведено проблеми, які заважають швидкому розвитку соціального підприємництва в країні і перешкоджають пошуку альтернативних варіантів фінансування та їх дієвому використанню. Запропоновані заходи створення можливостей для розвитку соціального підприємництва в Україні, їх приклади, як платформи краундфандингу, та методи фінансового розвитку в докризовий та після кризовий період.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5871
ISSN: 2707-6237
Розташовується у зібраннях:Кафедра підприємництва та економіки підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко 34.pdf360,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.