Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5866
Назва: Фінансове забезпечення розвитку та інструментарій фінансової підтримки соціального підприємництва
Автори: Ільченко, В.М.
Кисельов, В.Р.
Ключові слова: соціальне підприємництво
традиційний бізнес
фінансове забезпечення
фінансові інструменти
державна підтримка
Дата публікації: 6-жов-2023
Видавництво: Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв
Бібліографічний опис: Ільченко В.М., Кисельов В.Р. Фінансове забезпечення розвитку та інструментарій фінансової підтримки соціального підприємництва. Проблеми іноваційно-інвестиційного розвитку, 2022, №28. С. 140-149.
Серія/номер: Проблеми іноваційно-інвестиційного розвитку;2022, №28
Короткий огляд (реферат): Мета наукового дослідження полягає в аналізі процесу фінансового забезпечення та в окресленні інструментарію фінансової підтримки його розвитку в сучасних умовах. Методологічною основою дослідження є теоретичне обґрунтування фінансового забезпечення розвитку соціального підприємництва в Україні та аналіз інструментарію його фінансової підтримки. Наукова новизна отриманих результатів полягає в обґрунтуванні необхідних мір фінансового забезпечення в діяльності та розвитку соціального підприємництва з окресленням ефекту від використання грошових ресурсів на регіональному рівні. Висновки. У результаті дослідження встановлено, що в умовах перманентних кризових явищ, що виникають у державі, необхідно подбати про диверсифікацію джерел фінансового забезпечення для розвитку діяльності та вибору ефективних інструментів з метою залучення і регулювання грошових коштів у соціальному підприємництві. Результатом успішного фінансування соціальних підприємств у державі мають стати питання працевлаштування (особливо вразливих категорій громадян) і забезпечення якісних соціальних благ у громадах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5866
ISSN: 2224-1213
Розташовується у зібраннях:Кафедра підприємництва та економіки підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко 29.pdf196,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.