Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5865
Назва: Вплив краудфандингу на ефективний розвиток соціального підприємництва
Автори: Ільченко, В.М.
Ключові слова: соціальне підприємництво
краудфандинг
інновації
інвестиці
фінансування
інформаційна платформа
Дата публікації: 6-жов-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Ільченко В.М. Вплив краудфандингу на ефективний розвиток соціального підприємництва. Інфраструктура ринку, Випуск 64. 2022. С. 36-41.
Серія/номер: Інфраструктура ринку;Випуск 64. 2022
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто краудфандинг як новітній спосіб фінансування, направлений на роз- виток бізнесу та реалізацію бізнес-проектів, визначено його вплив на ефективний розви- ток соціального підприємництва на основі узагальнення наявних положень науки. Розкрито актуальність поняття краудфандингу як інноваційного інструменту та перспективи його подальшого розвитку. Розглянуто характеристики зв’язку краудфандингу з розвитком соці- ального підприємництва, наведено найбільш успішні українські краудфандингові майданчики, які отримали фінансування. Визначено, що потенційними інвесторами можуть бути пере- січні громадяни, проте через складну економічну ситуацію, брак коштів та ризикованість, вони поки що утримуються від інвестування. Методично доведено доцільність комплек- сного оцінювання статусу соціального підприємництва і представлення його як інновацій- ного явища. Визначено, що українські проекти мають переважно соціальний характер, тоді як за кордоном більше цінуються технологічні новинки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5865
ISSN: 2519-2868
Розташовується у зібраннях:Кафедра підприємництва та економіки підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко 28.pdf147,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.