Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5827
Назва: Управління інноваційним розвитком підприємств в умовах цифровізації
Автори: Горященко, Ю.Г.
Ключові слова: інноваційний розвиток підприємств
цифровізація
управління
філософія інноваційного підприємництва
бізнес
організація
Дата публікації: 28-вер-2023
Видавництво: Національний технічний університет України «КПІ»; ВД "Гельветика"
Бібліографічний опис: Горященко, Ю. (2021). Управління інноваційним розвитком підприємств в умовах цифровізації. Підприємництво та інновації, (17), 34-38.
Серія/номер: Підприємництво та інновації;2021, №17
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто процеси планування, організації, мотивації і контролю інноваційного розвитку на під- приємстві, які в сукупності формують його систему управління. Підкреслено необхідність залучення підприємств у систему стратегічного управління інноваційним розвитком для створення конкурентних переваг, таких як розширення ринку, оптимізація витрат, вихід на зовнішні ринки, зростання доходів тощо. Наголошено на необхідності створення на підприємствах окремих центрів компетенцій з інновацій та цифрових технологій (загальнокорпоративних центрів інновацій, центру інновацій ритейлу), а також залучення до штату інноваційних менеджерів. Доведено перевагу інноваційних підходів до мотивації персоналу підприємств над традиційними. Запропоновано проведення анкетування для визначення стану і рівня професійної мотивації працівників підприємств із метою підтримки інноваційного розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5827
ISSN: 2707-6237
Розташовується у зібраннях:Кафедра підприємництва та економіки підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горященко26.pdf293,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.