Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5805
Назва: Оцінка інноваціно-інвестиційного забезпечення безпеки підприємств та аграрного сектору України
Автори: Жадько, К.С.
Носова, Т.І.
Ключові слова: інвестиції
інновації
економічна безпека
забезпечення
діяльність підприємств
аграрний сектор
Дата публікації: 26-вер-2023
Видавництво: Заклад вищої освіти «Подільський державний університет»
Бібліографічний опис: Жадько К.С., Носова Т.І. Оцінка інноваціно-інвестиційного забезпечення безпеки підприємств та аграрного сектору України. Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка, Випуск 33. 2020. С. 146-156.
Серія/номер: Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка;Випуск 33. 2020
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто оцінку інвестиційного забезпечення і як похідної інноваційного забезпечення економічної безпеки як на мікро рівні – підприємств так і на макрорівні – аграрного сектору як галузі економіки України. Оцінка інвестиційно-інноваційне забезпечення економічної безпеки аграрного сектора в Україні передбачає аналіз показників інвестицій за напрямами діяльності і ресурсами підприємств та залучення інноваційних технологій. Наслідок інвестицій оновлення основних засобів, обладнання, машини та устаткування, технології виробництва. Інновації та нові технології є похідними від інвестицій, синергія яких забезпечує економічну безпеку суб’єктів аграрного сектора України. Проаналізовано яка структура і розміри інвестицій, яким чином вони впливають на інноваційне забезпечення економічної безпеки аграрного сектору. Запропоновано: шляхи підвищення інноваційно-інвестиційної привабливості в аграрному секторі, напрями державної підтримки та методичні аспекти зміцнення економічної безпеки починаючи від підприємств та аграрного сектору України в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5805
ISSN: 2706-851Х
Розташовується у зібраннях:Кафедра підприємництва та економіки підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Жадько Носова.pdf453,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.