Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5803
Назва: Облік та управління проблемною заборгованістю за кредитними операціями банку в умовах запровадження МСФЗ 9 "Фінансові інструменти"
Автори: Бабенко, Л.В.
Горбов, С.В.
Ключові слова: проблемна заборгованість
бухгалтерський облік кредитних операцій
кредитний портфель
нормативно-правова база
внутрішньобанківський контроль
міжнародні стандарти фінансової звітності
Дата публікації: 26-вер-2023
Видавництво: ГО «Східноукраїнський інститут економіки та управління»; Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Бабенко Л.В., Горбов С.В. Облік та управління проблемною заборгованістю за кредитними операціями банку в умовах запровадження МСФЗ 9 "Фінансові інструменти". Регіональна економіка та управління, 1 (23), лютий 2019. С. 7-13.
Серія/номер: Регіональна економіка та управління;1 (23), лютий 2019
Короткий огляд (реферат): Розглянуті питання, присвячені процесу запровадження міжнародних стандартів фінансової звітності у практику українських банків в сучасних умовах. У статті визначено проблемні питання щодо методологічних аспектів відображення кредитних операцій в бухгалтерському обліку, розглянуто характеристику рахунків для обліку операцій з кредитування клієнтів банку відповідно до нової редакції Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України, який набрав чинності з 25 грудня 2017 р. та Інструкції про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України. Проведено аналіз динаміки та структури обсягу кредитування ПАТ КБ «Приватбанк» за 2016-2017 рр. для попередження погіршення якості кредитного портфеля в процесі надання кредитів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5803
ISSN: 2311-8946
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Регіональна економіка № 1 (23) февраль 2019.pdf3,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.