Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5802
Назва: Аналіз та удосконалення аналітичного обліку доходів і витрат у залізничній сфері
Автори: Бабенко, Л.В.
Васильєва, В.Г.
Григор’єва, А.С.
Ключові слова: бухгалтерський облік
доходи
витрати
управлінська звітність
аналітичний облік
міжнародні стандарти фінансової звітності
Дата публікації: 26-вер-2023
Видавництво: Видавничий дім "Інтернаука"
Бібліографічний опис: Бабенко Л.В., Васильєва В.Г., Григор’єва А.С. Аналіз та удосконалення аналітичного обліку доходів і витрат у залізничній сфері. Міжнародний науковий журнал "Інтернаука", №11, 2022.
Серія/номер: Міжнародний науковий журнал "Інтернаука";№11, 2022
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено підхід до аналітичного обліку витрат основної операційної діяльності залізничної галузі з метою визначення собівартості послуг та робіт на прикладі структурного підрозділу «Дніпровської регіональної філії «Придніпровської залізниці»» АТ «Укрзалізниці». Досліджено природу виникнення витрат та доходів на підприємствах залізничної галузі та систему управління витратами. Виконаний пошук можливих способів удосконалення та оптимізації обліку витрат і доходів за основним видом операційної діяльності підприємства. Визначено проблемні питання щодо методологічних аспектів відображення доходів і витрат в бухгалтерському обліку та запропоновані шляхи їх вдосконалення. У статті було виявлено, що варто приділяти увагу детальному аналізу джерел виникнення доходів і витрат для ефективного використання виробничих ресурсів, формування управлінської звітності та прийняття своєчасних і правильних управлінських рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5802
ISSN: 2520-2065
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Бабенко, Васильєва, Григор_єва.pdf371,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.