Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5791
Назва: Облік та оподаткування електронного бізнесу
Автори: Васильєва, В.Г.
Книшек, О.О.
Дата публікації: 25-вер-2023
Видавництво: ПОСВІТ
Бібліографічний опис: Васильєва В.Г. Облік та оподаткування електронного бізнесу / Васильєва В.Г., Книшек О.О. // Теоретичні та практичні аспекти розвитку Інтернет-економіки: міждисциплінарний навчальний посібник. За науковою ред. к.е.н., доц. Татомир І.Л., к.е.н., доц. Квасній Л.Г. Трускавець: ПОСВІТ, 2021, 386 с.
Серія/номер: Теоретичні та практичні аспекти розвитку Інтернет-економіки: міждисциплінарний навчальний посібник.;2021
Короткий огляд (реферат): У посібнику показано, яку роль відіграє Інтернет-економіка у сучасній економічній науці та визначено особливості розвитку ринку електронних послуг. Показано, яких змін зазнали сфера зайнятості й Інтернет-підприємництво під впливом нових можливостей фінансових технологій. Окрему увагу присвячено питання обліку та оподаткуванню електронного бізнесу і новим інструментам Інтернет-маркетингу. Показано, яку роль відіграють конфіденційність та шахрайство в Інтернет-сфері, а також розкрито механізми державних торговельних обмежень в Інтернеті. Посібник може бути корисним для студентів, аспірантів та здобувачів, які вивчають особливості розвитку ринку Інтернет-послуг та Інтернет-економіки загалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5791
ISBN: 978-617-8003-06-7
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІНТЕРНЕТ-ЕКОНОМІКА 2021 НП_Стор 269-312.pdf4,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.