Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748
Назва: Проблеми організації обліку податку на додану вартість на умовах аутсорсингу
Автори: Жилкіна, Ю.В.
Єдинак, Т.С.
Ключові слова: податок на додану вартість
аутсорсинг
бухгалтерський аутсорсинг
бухгалтерські послуги
податковий облік
організація обліку
Дата публікації: 20-вер-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Жилкіна Ю.В., Єдинак Т.С. Проблеми організації обліку податку на додану вартість на умовах аутсорсингу. Проблеми системного підходу в економіці, № 6(74), 2019. С. 94-101.
Серія/номер: Проблеми системного підходу в економіці;№ 6(74), 2019
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено облік податку на додану вартість на засадах аутсорсингу, визначено, що у сучасній науковій літературі це питання у такій постановці не досліджувалось. Комплексно роз- глянуто термін «аутсорсинг» у сучасній науковій літературі, його походження та сутність, а також відзначено відсутність цього терміна в нормативно-законодавчому полі України. Визначено таку проблему, як відсутність офіційної статистики щодо аутсорсингової діяльності. Розглянуто типові завдання під час ведення бухгалтерського обліку шляхом аутсорсингу та варіанти роботи аутсор- сера із замовником. Описано порядок обліку податку на додану вартість, зазначено складності цього процесу, визначено причини звернення до аутсорсингу обліку ПДВ. Досліджено основні порушення під час обліку ПДВ та найбільш поширені схеми уникнення від сплати ПДВ. Визначено проблемні аспекти організації обліку податку на додану вартість на засадах аутсорсингу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748
ISSN: 2520-2200
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf143,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.