Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5722
Назва: Особливості організації обліку на малому підприємстві та аудит фінансової звітності їх діяльності
Автори: Васильєва, В.Г.
Книшек, О.О.
Ковальчук, М.М.
Ключові слова: бухгалтерський облік
мале підприємство
доходи
витрати
організація обліку
звітність
аудит
Дата публікації: 11-вер-2023
Видавництво: Придніпровська Державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Васильєва В.Г. Особливості організації обліку на малому підприємстві та аудит фінансової звітності їх діяльності / В.Г. Васильєва, О.О. Книшек, М.М. Ковальчук // Економічний простір, №125, 2017. С. 127-139.
Серія/номер: Економічний простір;№125, 2017
Короткий огляд (реферат): Особливе місце в сучасній економіці України належить малому підприємництву, що сприяє поступовому створенню значного шару дрібних власників, що повинно стати гарантом політичної стабільності й забезпечення демократичних реформ. Виникає потреба у розробці теоретичних й організаційно-методичних положень з організації бухгалтерського обліку та аудиту підприємств малого бізнесу, спрямованих на підвищення ефективності їх діяльності. У статті розкрито особливості організації обліку на малому підприємстві. Запропоновано алгоритм аудиту фінансових результатів малого підприємства. Особлива увага в статті приділяється аудиту доходів та витрат малого підприємства. Для проведення аудиту доходів та витрат малого підприємства автори пропонують здійснювати аудит за тематичними блоками. Для вдосконалення методики аудиту малих підприємств запропоновано робочий документ аудитора – програму аудиту з визначеними аудиторськими процедурами, що дозволить зробити об’єктивну оцінку фінансового стану підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5722
ISSN: 2224-6290
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Книшек_Економічний простір_2017_1.pdf499,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.