Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5694
Назва: Аналіз динаміки і структури зовнішньоекономічної діяльності України для цілей аудиту
Автори: Фесенко, В. В.
Ключові слова: зовнішньоекономічна діяльність
аналіз
експорт
імпорт
контрольовані операції
податковий контроль
аудит
Дата публікації: 4-вер-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Фесенко В. В. Аналіз динаміки і структури зовнішньоекономічної діяльності України для цілей аудиту. Галицький економічний вісник. 2018. № 1. С. 32-35.
Серія/номер: Галицький економічний вісник;2018. № 1
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано динаміку й структуру зовнішньоекономічної діяльності України у контексті аудиту її результатів. Визначено обсяг, структуру та динаміку зовнішньоекономічної діяльності України за 2011 – 2017 рр., яка за аналізований період містила понад 90% обсягу експортно- імпортних операцій. На основі цього зроблено висновок про необхідність дослідження експортно- імпортних операцій у контексті аудиту правильності нарахування та сплати податків суб’єктами ЗЕД при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності. Наведено результати аналізу товарної структури експорту та імпорту України, в яких визначено пріоритетні товарні групи: недорогоцінні метали для експорту та мінеральні продукти для імпорту. Проаналізовано показники експорту-імпорту товарів України до (з) держав (територій), операції з якими контролює держава. Це дало змогу зробити висновок про ефективність податкового контролю трансфертного ціноутворення, який було запроваджено в Україні 2013 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5694
ISSN: 2409-8892
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
GEB_2018v54n1_Fesenko_V-Analysis_of_dynamics_and_49-61.pdf5,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.