Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5625
Назва: Аналіз стратегій ефективного просування instagram-магазину для успішного бізнесу
Автори: Лаврик, В. Р.
Тягунова, М. Ю.
Ключові слова: Instagram-магазин
електронна комерція
маркетинг
реклама
соціальні медіа
Дата публікації: 21-сер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Лаврик В. Р. Аналіз стратегій ефективного просування instagram-магазину для успішного бізнесу / В. Р. Лаврик, М. Ю. Тягунова // Системи та технології, № 1 (65), 2023. С. 46-52.
Серія/номер: Системи та технології;№ 1 (65), 2023
Короткий огляд (реферат): Розвиток соціальних медіа та електронної комерції привів до нової ери у підході компаній до маркетингу і про-дажів, а також використанню новітніх компʼютерних технологій для досягнення фінансового прибутку. Instagram, як одна з найпопулярніших платформ соціальних медіа, також став ефективним інструментом для бізнесу для охоплення потенційних клієнтів і просування своїх продуктів або послуг. Робота спрямована на дослідження вико-ристання Instagram-магазина як ефективного інструмента для успішного ведення бізнесу. У статті розглянуто вплив реклами в Instagram-магазині на використання соціальних медіа та електронної комерції. Підтверджено, що аналіз даних з Instagram-магазину важливий для вдосконалення стратегій маркетингу та продажів. У дослідженні описано різні видів ефективного використання Instagram-сторінки для бізнесу, таких як збільшення продажів, фор-мування бренду, залучення нових клієнтів, підвищення лояльності існуючих та використання інсайтів з Instagram-ма-газину для покращення стратегій маркетингу та продажів. У статті також наголошується на важливості аналізу даних Instagram-магазинів для покращення стратегій маркетингу та продажів. Дослідження демонструє, що для успіху в соціальних медіа, бізнес-власникам необхідно ретельно аналізувати та вдосконалювати свої рекламні кампанії, а також використовувати наявні інструменти, такі як Facebook Ads Manager, для досягнення максимального резуль-тату. Співбесіди з керівництвом магазину показали, що використання Instagram сторінки було ефективним для залу-чення нових клієнтів і покращення впізнаваності бренду магазину. Аналіз наявних досліджень і публікацій підтвердив потенціал Instagram для бізнесу, а також важливість використання інформації для вдосконалення стратегій марке-тингу та продажів. Зроблено висновок, що Instagram-магазин є важливим засобом для збільшення продажів в елек-тронній комерції, напрям дослідження є актуальним для бізнесу, а використання і розвинення саме Instagram-магазину є потенціалом для збільшення продажів, залучення нових клієнтів та покращення впізнаваності бренду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5625
ISSN: 2521-6643
Розташовується у зібраннях:2023/1(65)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104-Текст статті-196-1-10-20230714.pdf776,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.