Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5590
Назва: Тенденції розвитку фінансових технологій під впливом пандемії та війни
Автори: Григораш, О.
Волошин, І.
Ключові слова: фінансові технології
тренди
банківська система
банки
інновації
Дата публікації: 10-сер-2023
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Григораш, О., & Волошин, І. (2023). Тенденції розвитку фінансових технологій під впливом пандемії та війни. Економіка та суспільство, (47).
Серія/номер: Економіка та суспільство;2023, №47
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтованою значення та актуальність вивчення теоретичних та практичних аспектів розвитку фінансових технологій та їх впливу на банківський сектор України. Визначено, що впровадження фінансових технологій у діяльність банків значно підвищує ефективну діяльність останніх. Виявлено основні передумови, що впливають на розвиток фінансових технологій в Україні. Охарактеризовано особливості розподілу фінтех-компаній за сферами діяльності в Україні у до пандемічний період та пост пандемічний. Визначено основні тренди розвитку фінансових технологій у світі та перспективи розвитку на 2023 р. Визначено, що розвиток фінансових технологій в Україні здійснювався під впливом війни, внаслідок чого окремі напрями технологій набули особливої актуальності та попиту у порівнянні із світовими темпами розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5590
ISSN: 2524-0072
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківської справи та страхування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.