Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5552
Назва: Управління іміджем підприємства гостинності та особливості його формування
Автори: Язіна, В.А.
Стеблюк, Н.Ф.
Третьякова, В.О.
Ключові слова: готельно-ресторанне підприємство
індустрія гостинності
підприємство гостинності
позитивний імідж
управління іміджем
формування іміджу
Дата публікації: 8-сер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Язіна В.А. Управління іміджем підприємства гостинності та особливості його формування / В.А. Язіна, Н.Ф. Стеблюк, В.О. Третьякова // Науковий погляд: економіка та управління, № 2 (82) / 2023. С. 86-93.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 2 (82) / 2023
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню іміджу підприємства сфери гостинності як основного детермінанту успішного функціонування закладу готельно-ресторанного господарства. Досліджено аспекти формування й розвитку іміджу підприємства та з’ясовано, що імідж є комплексним поняттям, елементами якого є репутація, якість продукту та послуг, дизайн, популярність, ціна, система знижок, місія й стратегія компанії, фірмовий стиль тощо. Обґрунтовано теоретико-методичні основи формування й управління іміджем закладу сфери гостинності, які сприяють успішному функціонуванню підприємства на ринку послуг. Визначено ефективні шляхи підвищення іміджу підприємства гостинності, найпродуктивнішим з яких є розробка власної чітко продуманої програми створення позитивного іміджу з обов’язковим формуванням взаємопов’язаних елементів: фундаменту, зовнішнього, внутрішнього і нематеріального іміджів, що охоплюють усі складові й засоби утворювання успішного іміджу. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування позитивного іміджу підприємств індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5552
ISSN: 2521-666X
2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/2 (82)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf469,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.