Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5552
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | - |
dc.contributor.author | Стеблюк, Н.Ф. | - |
dc.contributor.author | Третьякова, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T11:43:32Z | - |
dc.date.available | 2023-08-08T11:43:32Z | - |
dc.date.issued | 2023-08-08 | - |
dc.identifier.citation | Язіна В.А. Управління іміджем підприємства гостинності та особливості його формування / В.А. Язіна, Н.Ф. Стеблюк, В.О. Третьякова // Науковий погляд: економіка та управління, № 2 (82) / 2023. С. 86-93. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2521-666X | - |
dc.identifier.issn | 2706-9079 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5552 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню іміджу підприємства сфери гостинності як основного детермінанту успішного функціонування закладу готельно-ресторанного господарства. Досліджено аспекти формування й розвитку іміджу підприємства та з’ясовано, що імідж є комплексним поняттям, елементами якого є репутація, якість продукту та послуг, дизайн, популярність, ціна, система знижок, місія й стратегія компанії, фірмовий стиль тощо. Обґрунтовано теоретико-методичні основи формування й управління іміджем закладу сфери гостинності, які сприяють успішному функціонуванню підприємства на ринку послуг. Визначено ефективні шляхи підвищення іміджу підприємства гостинності, найпродуктивнішим з яких є розробка власної чітко продуманої програми створення позитивного іміджу з обов’язковим формуванням взаємопов’язаних елементів: фундаменту, зовнішнього, внутрішнього і нематеріального іміджів, що охоплюють усі складові й засоби утворювання успішного іміджу. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування позитивного іміджу підприємств індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;№ 2 (82) / 2023 | - |
dc.subject | готельно-ресторанне підприємство | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | підприємство гостинності | uk_UA |
dc.subject | позитивний імідж | uk_UA |
dc.subject | управління іміджем | uk_UA |
dc.subject | формування іміджу | uk_UA |
dc.title | Управління іміджем підприємства гостинності та особливості його формування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2023/2 (82) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 469,75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.