Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5544
Назва: Ліквідність бюджетних потоків, зосереджених на єдиному казначейському рахунку України
Автори: Роменська, К.М.
Ключові слова: бюджет
єдиний казначейський рахунок
фінансові потоки
бюджетний процес
ліквідність
Дата публікації: 8-сер-2023
Видавництво: Міжнародний університет фінансів спільно з факультетом менеджменту та маркетингу Національного технічного університету України «КПІ»
Бібліографічний опис: Роменська К.М. Ліквідність бюджетних потоків, зосереджених на єдиному казначейському рахунку України / К.М. Роменська // Науковий журнал "Підприємство та інновації", Випуск 24, 2022. С. 113-117.
Серія/номер: Науковий журнал "Підприємство та інновації";Випуск 24, 2022
Короткий огляд (реферат): Функціонування фінансової системи України відбувається за складних умов відбудови країни внаслідок економічної кризи, спричиненої військовими діями на території країни та епідемією COVID-19. Розкрито особливості управління бюджетними потоками, зосередженими на єдиному казначейському рахунку України та показана необхідність забезпечення збалансованого руху фінансових потоків в бюджетному процесі. Проведено оцінку бюджетних потоків, консолідованих на єдиному казначейському рахунку, виявлено та окреслено можливі напрями удосконалення управління ліквідністю бюджетних потоків та забезпечення збалансованого руху фінансових потоків в бюджетному процесі України. Для більш ефективного управління бюджетними коштами необхідний постійний розвиток процесів та процедур управління операціями на єдиному казначейському рахунку, що полягає у впровадженні ефективного механізму управління ліквідністю. Це передбачає підвищення якості і точності прогнозування руху коштів та удосконалення інструментів управління ліквідністю. Управління ліквідністю бюджетних потоків, зосереджених на єдиному казначейському рахунку, забезпечить рівномірну активність розпорядників бюджетних коштів та збалансування використання бюджетних асигнувань протягом бюджетного року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5544
ISSN: 2707-6237
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківської справи та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Роменська 4.pdf393,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.