Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5536
Назва: Управління фінансовими потоками державного бюджету України у сфері охорони здоров’я
Автори: Роменська, К.М.
Сальникова, Т.В.
Дудчик, О.Ю.
Ключові слова: фінансові потоки
бюджет
охорона здоров’я
видатки бюджету
COVID-19
воєнний стан
Дата публікації: 4-сер-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Роменська К.М. Управління фінансовими потоками державного бюджету України у сфері охорони здоров’я / К.М. Роменська, Т.В. Сальникова, О.Ю. Дудчик // Причорноморські економічні студії, Випуск 77. 2022. С.151-155.
Серія/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 77. 2022
Короткий огляд (реферат): Фінансування охорони здоров’я відбувається сьогодні в надзвичайно складних умовах за всю історію незалежності України, що склались внаслідок пандемії COVID-19 й посилились введенням воєнного стану в країні. Розкрито особливості управління фінансовими потоками Державного бюджету України у сфері охорони здоров’я та показана необхідність забезпечення обґрунтованого плану та прогнозу фінансових потоків в умовах фінансової кризи, спричиненої впливом непередбачуваних надзвичайних явищ та подій. Проведено оцінку видатків Державного бюджету України на охорону здоров’я та окреслено можливі напрями удосконалення управління фінансовими потоками у сфері охорони здоров’я України. Для більш ефективного та якісного управління бюджетними коштами необхідне забезпечення своєчасності й повноти фінансування медичних послуг. Це передбачає досягнення законодавчо визначеного рівня медичних послуг, підвищить якість медичних послуг й упередить настання небажаних наслідків для розвитку соціально-економічної сфери.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5536
ISSN: 2524-0900
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківської справи та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ ПОТОКАМИ.pdf183,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.