Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5533
Назва: Роль малого та середнього бізнесу в економіці України
Автори: Дудчик, О.Ю.
Яренчак, М.В.
Бабінян, Л.Н.
Ключові слова: малий і середній бізнес
мікропідприємства
фінансова політика
Євроінтеграція
бізнес-інкубатори
Дата публікації: 3-сер-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Дудчик О.Ю. Роль малого та середнього бізнесу в економіці України / О.Ю. Дудчик, М.В. Яренчак, Л.Н. Бабінян // Проблеми системного підходу в економіці, № 6(74), 2019. C.65-70.
Серія/номер: Проблеми системного підходу в економіці;№ 6(74), 2019
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано проблеми розвитку малого та середнього бізнесу в сучасній українській економіці. Проаналізовано основні показники діяльності МСБ за 2014–2018 роки, такі як кількість суб’єктів господарювання залежно від їх розміру, кількість найманих працівників, обсяги реалізованої продукції. Визначено місце малого й середнього бізнесу в загальній сукупності підприємств України. З’ясовано, що найбільшу за розміром кількість підприємств складають малі та мікропідприємства; щодо створення робочих місць, то лідерами є середні й малі підприємства; за обсягом реалізованої продукції лідирують середні підприємства. Визначено необхідність упровадження у сфері МСБ європейських стандартів, що сприятиме виходу на ринки ЄС. Систематизовано пропозиції, які сприятимуть збільшенню участі малих та середніх підприємств у формуванні ВВП та підвищенні їх ролі в економіці країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5533
ISSN: 2520-2200
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківської справи та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РОЛЬ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ.pdf111,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.