Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5474
Назва: Фахова передвища освіта як об’єкт публічного адміністрування
Автори: Лютіков, П.С.
Приймаченко, Д.В.
Ключові слова: адміністративно-правове регулювання
освіта
публічне адміністрування
система
фахова передвища освіта
Дата публікації: 7-чер-2023
Видавництво: Ужгородський національний університет
Бібліографічний опис: Лютіков П.С. Фахова передвища освіта як об’єкт публічного адміністрування / П.С. Лютіков, Д.В. Приймаченко // Електронне наукове видання «Аналітично-порівняльне правознавство», № 6, 2022. С. 236-239.
Серія/номер: Електронне наукове видання «Аналітично-порівняльне правознавство»;№ 6, 2022
Короткий огляд (реферат): У статті зроблено спробу розглянути, на підставі аналізу доктринальних та нормативних джерел, фахову передвищу освіту як об’єкт публічного адміністрування. Зокрема, зазначено, що мета фахової передвищої освіти має загальний та індивідуальний (спеціальний) характер, широке та вузьке розуміння. У вузькому розумінні фахова передвища освіта спрямована на формування та розвиток певного рівня кваліфікації, який буде підтверджувати здатність особи виконувати спеціалізовані завдання у певній галузі професійної діяльності або у процесі навчання, що вимагає застосування положень і методів відповідних наук та може характеризуватися певною невизначеністю умов; відповідальність за результати своєї діяльності; здійснення контролю інших осіб у визначених ситуаціях. Загальною метою фахової передвищої освіти є – забезпечення сталого соціального, економічного та інноваційного розвитку держави за рахунок якісної підготовки конкурентоздатного людського капіталу та посилення зв’язку суспільства та фахової передвищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5474
Розташовується у зібраннях:Кафедра публічного та приватного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПА 2022 ДВП_Лютіков.pdf179,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.