Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5415
Назва: Оптимізація взаємодії митниці та декларантів з врахуванням тривалості митного офрмлення
Автори: Холоденко, А.М.
Шпак, Н.Г.
Ключові слова: митне регулювання
інтенсивність прибутку
митні формальності
тривалість митного оформлення
декларант
вантажовласник
оптимізація
Дата публікації: 29-тра-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Холоденко А.М. Оптимізація взаємодії митниці та декларантів з врахуванням тривалості митного офрмлення / А.М. Холоденко, Н.Г. Шпак // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 205-208.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023
Короткий огляд (реферат): Зовнішньоекономічна діяльність за умов ринкової відкритої економіки є надзвичайно важливим економічним сектором держави. Вибір шляхів розвитку зовнішньої торгівлі вже багато років перебуває в центрі уваги державних органів і вчених різних країн. У світі немає жодної держави, яка дозволила б собі в реальних умовах не регулювати свою зовнішньоекономічну діяльність. При цьому в сучасних умовах рівень митної політики держави характеризується не тільки ефективним запровадженням заходів тарифного та нетарифного регулювання, а й швидкістю митного оформлення. В статті побудовані моделі оптимізації вибору характеристик митного обладнання в системі взаємодії митних органів з декларантом чи уповноваженою ним особою, аналітично встановлені оптимальний розмір плати за проведення митних формальностей та тривалості митного оформлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5415
ISSN: 2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/1(81)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf432,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.