Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5413
Назва: Управління процесами оподаткування суб’єктів господарювання у забезпеченні ефективності розвитку підприємництва
Автори: Євтушенко, Г.В.
Куценко, Т.М.
Альошин, С.Ю.
Ключові слова: оподаткування
суб’єкти господарювання
підприємництво
корупція
тіньова економіка
підприємницька екосистема
Дата публікації: 29-тра-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Євтушенко Г.В. Управління процесами оподаткування суб’єктів господарювання у забезпеченні ефективності розвитку підприємництва / Г.В. Євтушенко, Т.М. Куценко, С.Ю. Альошин // Науковий погляд: економіка та управління,№ 1 (81) / 2023. С. 192-198.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню основних аспектів управління процесами оподаткування суб’єктів господарювання з метою забезпечення ефективності розвитку підприємництва в умовах необхідності відновлення та відтворення соціально–економічного потенціалу національної економіки. Встановлено, що ухилення від сплати податків та зборів супроводжуються такими явищами як корупція та тіньова економка, існування яких призводить до ряду негативних наслідків для національних органів влади та суспільства. Запропоновано підходи до створення сприятливої підприємницької екосистеми, що дозволить створити умови для заохочення підприємницької ініціативи на основі оптимального податкового навантаження. Обґрунтовано систему цілей держави в сфері управління процесами оподаткування суб’єктів господарювання у забезпеченні ефективності розвитку підприємництва та підсумкові критерії оцінки її ефективності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5413
ISSN: 2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/1(81)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf425,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.