Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5410
Назва: Установчі документи як орієнтир фінансово-господарської діяльності релігійних організацій
Автори: Горват, Т.Ю.
Ключові слова: фінансово-господарська діяльність
релігійна організація
суб’єкт господарювання
юридична особа
установчі документи
Дата публікації: 29-тра-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Горват Т.Ю. Установчі документи як орієнтир фінансово-господарської діяльності релігійних організацій / Т.Ю. Горват // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 172-176.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023
Короткий огляд (реферат): Створення господарюючих суб’єктів – юридичних осіб різних організаційних форм, та їх фінансово-господарська діяльність у системі ринкових відносин є предметом законодавчого регулювання. Установчі документи суб’єктів господарювання, їх складання та офіційна державна реєстрація слугують основою для створення та подальшої діяльності таких суб’єктів. Релігійні організації в Україні є незалежними та самостійно функціонуючими суб’єктами господарювання, що набувають офіційного статусу юридичних осіб і також провадять свою фінансово-господарську діяльність, опираючись на затверджені за належною процедурою установчі документи. У статті, на основі аналізу чинного вітчизняного законодавства, досліджено теоретичні та практичні питання, що стосуються установчих документів релігійних організацій у процесі їх фінансово-господарської діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5410
ISSN: 2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/1(81)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf373,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.