Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5370
Назва: Класифікація адміністративних правовідносин у сфері соціальної захищеності осіб з інвалідністю
Автори: Фомічов, К. С.
Ключові слова: соціальна захищеність
соціальний захист
особи з інвалідністю
класифікація
адміністративні правовідносини
критерії
Дата публікації: 24-тра-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Фомічов К. С. Класифікація адміністративних правовідносин у сфері соціальної захищеності осіб з інвалідністю / К. С. Фомічов // Правова позиція, № 1 (38), 2023. С. 49-53.
Серія/номер: Правова позиція;№ 1 (38), 2023
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена аналізу сучасної вітчизняної правової думки щодо питання класифікації адміністративних правовідносин у сфері соціальної захищеності осіб з інвалідністю. Розглянуто ключові терміни у досліджуваній сфері та їх місце у категоріально-понятійному апараті дослідження – категорії «класифікація», «адміністративні правовідносини», «соціальна захищеність» та «особа з інвалідністю». Актуалізовано що питання соціальної захищеності осіб з інвалідністю потребує чіткої законодавчої регламентації, що передбачає широке суспільне обговорення законопроектів та змін до чинного законодавства. Вказано, критерій соціальної держави є багатогранним, охоплює собою значний масив діяльності державних та громадських інституцій на різних рівнях, але особливе місце при його окресленні займає питання соціальної захищеності осіб з інвалідністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5370
ISSN: 2521-6473
Розташовується у зібраннях:2023/1(38)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf360,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.