Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5341
Title: Цільове управління резервами економічного розвитку підприємств індустрії гостинності
Authors: Юдіна, О. І.
Язіна, В. А.
Кириллова, С. К.
Keywords: готельно-ресторанне господарство
індустрія гостинності
резерви
системне моделювання
управління
Issue Date: 22-May-2023
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Юдіна О. І. Цільове управління резервами економічного розвитку підприємств індустрії гостинності / О. І. Юдіна, В. А. Язіна, С. К. Кириллова // Системи та технології, № 2 (64), 2022. С. 56-59.
Series/Report no.: Системи та технології;№ 2 (64), 2022
Abstract: Стаття розкриває багатоаспектність проблем в теорії управління підприємством індустрії гостинності, яка потребує певних методів дослідження які дозволили б найповніше охарактеризувати складну природу процесу управління. Методологія дослідження повинна враховувати вплив зовнішнього та внутрішнього середовища, багатогранність, якісний і кількісний склад і порядок взаємозв’язків складових частин системи управління, а також давати можливість їх синтезувати та інтегрувати в цілісну модель. Своєчасний вияв резервів та система ефективної розробки стратегії, що запускають ці резерви, може дозволити підприємствам індустрії гостинності підняти рівень якості надання послуг та обслуговування. Механізм виявлення резервів включає комплексне дослідження, що повʼязане із такими процесами, як: утворення, виявлення, використання резервів. Для максимального досягнення цілі підприємства індустрії гостинності повинно використовувати функціональну стратегію, що передбачає виконання певного процесу та ресурсну стратегію, що передбачає виконання цілі за допомогою координації та ресурсного розподілу.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5341
ISSN: 2521-6643
Appears in Collections:2022/2(64)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95-Article Text-178-1-10-20230412.pdf449 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.