Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5316
Назва: Інтелектуальна власність: підручник
Автори: Кірін, Р.С.
Хоменко, В.Л.
Коросташова, І.М.
Дата публікації: 17-тра-2023
Видавництво: Національний гірничий університет
Бібліографічний опис: Кірін, Р.С. Інтелектуальна власність [Текст]: підручник / Р.С. Кірін, В.Л. Хоменко, І.М. Коросташова. – Д.: Національний гірничий університет, 2012. – 320 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто систему інтелектуальної власності в Україні. Викладено основні положення законодавства України з питань інтелектуальної власності та її правової охорони; відзначено особливості авторського права і суміжних прав, а також права промислової власності. Відображено відомості про порядок проведення патентних досліджень та складання звіту про них, порядок виявлення винаходу та проведення експертизи заявки на об’єкти промислової власності, а також висвітлено питання міжнародного співробітництва у сфері інтелектуальної власності. Для студентів вищих навчальних закладів усіх спеціальностей. Може бути використаний аспірантами, викладачами і тими, хто бажає поглибити свої знання у сфері інтелектуальної власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5316
ISBN: 978-966-350-323-3
Розташовується у зібраннях:Кафедра правоохоронної діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.