2022/ Спецвипуск, присвячений євроінтеграційній тематиці Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
1-тра-2023Сучасні тенденції запровадження цифровізації публічного управління в країнах Європейського СоюзуСавченко, О. C.
1-тра-2023Європейський адміністративний простір і його вплив на національні правові системи держав-членів Європейського Союзу і країн-кандидатівХудавердієва, В. А.
1-тра-2023Соціально-економічний стан воюючої країни у зв’язку з євроінтеграційним поступом: оцінка та антикризові заходи державиТрещов, М. М.
1-тра-2023Роль уряду щодо впровадження третьої місії в українських університетах в умовах євроінтеграціїСич, Т. В.
1-тра-2023Гуманітарні аспекти фізичної культури у формуванні державної політики розвитку масового спорту в контексті євроінтеграційних прагнень УкраїниРибчич, І. Є.
1-тра-2023Формування цифрових компетентностей громадян як основа діджиталізації України на шляху до єдиного європейського просторуРазумей, Г. Ю.; Разумей, М. М.
1-тра-2023Стратегічне публічне управління в умовах євроінтеграціїПастух, К. В.
1-тра-2023Міжнародний досвід впровадження цифровізації в систему публічної служби: досвід для УкраїниПархоменко-Куцевіл, О. І.
1-тра-2023Суспільна угода як основа взаємодії органів публічної влади та громадськості в Україні: інтергація європейських цінностейМунько, А. Ю.; Хохба, О. Т.
1-тра-2023Правова та організаційна складові механізму виконання рішень Європейського суду з прав людини: державно-управлінський аспектМукан, І. В.; Шикеринець, В. В.
1-тра-2023Концепції публічного управління розвитком інноваційної інфраструктури територіальних громад: теоретико-методичний аспект європейського досвідуЛазарєв, Г. Ю.
1-тра-2023Інтеграція системи вищої освіти України в Європейський освітній простірКруглов, В. В.; Терещенко, Д. А.
1-тра-2023Методи та інструменти державного регулювання нафтопереробного комплексу України в умовах європейської інтеграціїКолісник, С. О.
1-тра-2023Public administration of agricultural economy sector – the EU experience for UkraineKiforenko, O. V.
1-тра-2023Сутність та особливості функціонування системи волонтерського руху у НімеччиніЖорняк, А. М.; Подпльота, C. В.
1-тра-2023Специфічні характеристики відтворення інтелектуального капіталу у секторі публічного управління вищою освітою України: порівняльний досвід з європейськими країнамиДуброва, О. М.; Ортіна, Г. В.
1-тра-2023Основні концепції соціально-економічного розвитку територій в контексті розвитку місцевого самоврядування в умовах європейської інтеграціїДацій, Н. В.; Бойчук, Л. В.; Кравченко, Ю. О.
1-тра-2023Необхідність впровадження в Україні європейських стандартів донорства крові та її компонентів: результати соціологічного опитуванняГорбата, Т. Г.
1-тра-2023Публічне управління інвестиціями місцевих громад в умовах євроінтеграції УкраїниВасильєв, О. Л.
1-тра-2023Питання владно-громадської взаємодії в умовах євроінтеграціїБурик, З. М.; Черняхівська, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22