Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5154
Назва: Гнучкі підходи в управління командами
Інші назви: Agile methods in team management
Автори: Ковальчук, Н. В.
Комарова, К. В.
Ключові слова: Agile-філософія
Scrum-команда
спринт
масштабування
LeSS
LeSS Huge
Дата публікації: 12-кві-2023
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Ковальчук, Н. В., Комарова, К. В. Гнучкі підходи в управління командами. Економіка та суспільство, №47, 2023. С. 1-12.
Серія/номер: Економіка та суспільство;№47, 2023
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена обґрунтуванню важливості використання гнучких технологій в управлінні як однією командою, так і великою кількістю команд. Розглянуто сутність управління процесами взаємовідносин у командах. Обґрунтовано характеристики ефективних команд. Визначено сутність, цінності, принципи, переваги та недоліки Agile-філософії. Обґрунтовано використання підходів Scrum для управління однією командою. Визначено особливості управління великою кількістю команд та запропоновано адаптувати Scrum до управління декількома командами в компанії через використання методологія LeSS (Large-Scale Scrum або «Scrum на великих масштабах», LeSS Huge). Розроблено рекомендації для українських підприємств щодо впровадження Agile-методів для підвищення конкурентоспроможності команд та їх адаптації під зміни зовнішнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5154
ISSN: 2524-0072
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Ковальчук- 2023 docx.pdf233,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.