Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5081
Назва: Структурні компоненти відновлення системи землекористування в Україні
Автори: Лазарєва, О.В.
Горгоц, A.O.
Гориславська, В.В.
Ключові слова: відновлення землекористування
законодавча база
воєнний стан
антикризові заходи
землевпорядні рішення
структурні компоненти
стратегічні плани
Дата публікації: 21-бер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Лазарєва О.В., Горгоц A.O., Гориславська В.В. Структурні компоненти відновлення системи землекористування в Україні. Науковий погляд: економіка та управління. №3 (79) / 2022. С. 140-145.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№3 (79) / 2022
Короткий огляд (реферат): В статті обґрунтовано рішення, що спрямовані на відновлення землекористування, а також висвітлено завдання, що стоять перед економікою задля відновлення системи землекористування. Проведений аналіз структурних компонентів, які направлені на відновлення землекористування. Встановлено, що на практиці ключовими рішеннями мають бути такі як забезпечення продовольчої безпеки, диверсифікація виробництва, розвиток сільських територій, наявність кваліфікованого кадрового потенціалу, активна співпраця зі стейкхолдерами, інноваційні рішення. Зазначені рішення мають діяти на основі емерджентного зв’язку задля відбудови українського простору поки що хоча б до рівня довоєнного часу. Практична реалізація ключових рішень має спитатися на дотримання завдань, які сприятимуть формуванню стратегічних планів відновлення українського простору в цілому, а також системи землекористування зокрема. Виконання проаналізованих завдань слугуватиме як передумовою, так і запорукою забезпечення стабільного економічного зростання еколого-економічного простору, що сприятиме поступовому якісному і кількісному прориву національної економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5081
ISSN: 2706-9079
2521-666X
Розташовується у зібраннях:2022/3(79)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf381,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.