Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5049
Назва: Організація системи управління діловою кар'єрою персоналу
Автори: Олійник, Н.Ю.
Ключові слова: кар’єра
ділова кар’єра
управління персоналом
фактори планування кар’єри
кар’єрограма
Дата публікації: 17-бер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Олійник Н.Ю. Організація системи управління діловою кар'єрою персоналу. Науковий погляд: економіка та управління. №2 (78) / 2022. С. 86-91.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№2 (78) / 2022
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено особливості ефективного управління діловою кар’єрою, фактори формування та планування кар’єри. Також проаналізовано фактори гальмування ділової кар’єри, що уповільнюють процесу розвитку аж до його зупинки, зміни напрямків та інших проявів. Визначено напрямки внутрішньоорганізаційної кар’єри, яка складається з послідовної зміни стадій професійного розвитку працівника в межах однієї організації (вертикальна, горизонтальна, цілеспрямована) та професійну кар’єру особистої трудової діяльності. Схарактеризовано фактори формування кар’єри пов’язаних безпосередньо з індивідуальністю працівника та фактори, пов’язані зі взаємодією особистості з оточуючим середовищем, що виявляє вплив інших людей на професійну кар’єру працівника. Узагальнено особливості організації роботи із планування й реалізації (управління) кар’єри працівника. Зазначено важливість кар’єрограми, що являє собою перелік професійних і посадових позицій в організації, можливість мобільності та стимулювання планування особистої кар’єри.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5049
ISSN: 2706-9079
2521-666X
Розташовується у зібраннях:2022/2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf402,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.