Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5044
Назва: Державна політика в сфері патріотичного виховання
Автори: Славкова, О.П.
Фігурна, М.Ю.
Ключові слова: політика
державна політика
патріотизм
виховання
демократія
національна безпека
Дата публікації: 17-бер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Славкова О.П., Фігурна М.Ю. Державна політика в сфері патріотичного виховання. Науковий погляд: економіка та управління. №2 (78) / 2022. С. 51-56.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№2 (78) / 2022
Короткий огляд (реферат): У статті доведено необхідність виховання патріотизму через державну політику, особливо в сучасній Україні воєнного часу. Успішний шлях до перемоги можливий, якщо державна політика сприятиме розвитку системи національно-патріотичного виховання. В умовах сучасного розвитку ідея патріотизму має бути стрижнем, навколо якого формуються високі ідеологічні позиції, а також прагнення, готовність і здатність всіх людей активно діяти на користь батьківщини. Доведено, що цільовою аудиторією нормативних документів, в яких викладені напрямки державної політики щодо патріотичного виховання є тільки молодь та їх планований рівень охоплення заходами достатньо низький. Визначено, що вплив держави на процес патріотичного виховання полягає у використанні відповідних механізмів, що сприяють досягненню його цілей. Вважаємо, що державні механізми тісно пов'язані і взаємодоповнюють між собою, а їх комплексне використання сприяє досягненню головної мети державної політики та спрямовані та підвищення рівня патріотичного виховання. Дослідження сутності напрямів та механізмів державної політики полягає у розвитку патріотичного виховання всіх верств суспільства а не виключно молоді і є перспективним в майбутньому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5044
ISSN: 2521-666X
2706-9079
Розташовується у зібраннях:2022/2(78)
2022/2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf368,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.