Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5037
Назва: Теоретичні основи інвестиційної політики суб'єктів господарювання
Автори: Книш, О.А.
Падерін, І.Д.
Жадько, К.С.
Ключові слова: інвестиції
інвестиційна політика
потенціал
суб'єкта господарювання
оцінювання
ефективність
Дата публікації: 17-бер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Книш О.А., Падерін І.Д., Жадько К.С. Теоретичні основи інвестиційної політики суб'єктів господарювання. Науковий погляд: економіка та управління. №2 (78) / 2022. С. 7-13.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№2 (78) / 2022
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито сутність інвестиції, інвестиційної політики та її діяльності, вплив на суб'єктів господарювання. Вже доведено, що діяльність, яка пов’язана з інвестиціями, є необхідною умовою для економічного зростання у державі. Та визначено що, для модернізації економіки потрібна активна інвестиційна діяльність. Встановлено, що інвестиційна діяльність відтворює та орієнтує на наступні цілі: своєчасне оновлення основних засобів виробництва, запровадження техніки. обладнання на виробництві, які призводять до позитивних змін у інвестиційної політики. Доведено необхідність інвестування у сфері господарювання. Питання які висвітлюються в статті є актуальними у нинішніх умовах розвитку країни, підприємств, та інших суб'єктів господарювання за необхідності повного використання можливостей інвестування через фінансові інвестиції, створення цивілізованого фондового ринку, розширення способів та форм фінансування інвестицій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5037
ISSN: 2706-9079
2521-666X
Розташовується у зібраннях:2022/2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf377,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.