Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4955
Назва: Попередні рішення в сфері митної справи: монографія
Автори: Макаренко, А.В.
Приймаченко, Д.В.
Ключові слова: правове регулювання
митна справа
Дата публікації: 9-лют-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Макаренко А. В., Приймаченко Д. В. Попередні рішення в сфері митної справи: монографія. – Серія : “Митна політика”. – Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2022. – 173 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено особливості правового регулювання порядку прийняття та застосування попередніх рішень щодо застосування окремих положень законодавства України з питань митної справи. Проведено періодизацію правового регулювання попередніх рішень у сфері митної справи. Обґрунтовано існування окремого правового інституту митного права –попередні рішення у сфері митної справи. Проаналізовано чиннезаконодавство та визначено прогалини і колізії у правовому регулюванні порядку прийняття попередніх рішень щодо застосування окремих положень законодавства України з питань митної справи Значну увагу приділено аналізу адміністративних процедур із виокремленням стадій та процедурних дій щодо прийняття попередніх рішень: про класифікацію товарів, у тому числі комплектних об’єктів, згідно з УКТ ЗЕД; щодо визначення країни походження товару; на поміщення товарів в митні режими переробки товарів на митній території, за межами митної території. Для науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти, практичних працівників митних органів, суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, широкого кола читачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4955
ISBN: 978-966-328-163-6
Розташовується у зібраннях:Кафедра публічного та приватного права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макаренко монограф 2022 08.02.23 (1).pdf1,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.