Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4839
Назва: Methods of tourist resources evaluation as a component of tourism organization
Автори: Boyko, Zoya
Horozhankina, Nataliya
Horb, Constantine
Ключові слова: tourist resources
organization of tourism
methodology
evaluation
content analysis
web site
Дата публікації: 12-гру-2022
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Бібліографічний опис: Boyko Z. Methods of tourist resources evaluation as a component of tourism organization / Z. Boyko, N. Horozhankina, C. Horb // Наукові записки. Рекреаційна географія і туризм. -2020. -№1. - С. 70-76.
Серія/номер: Наукові записки. Рекреаційна географія і туризм.;2020 №1
Короткий огляд (реферат): An analysis of the history and the periodicity of the development of methods for assessing tourist resources have been carried out. Content analysis is considered to be one of the most effective at present in promoting social networking. It has been found that quantitative and qualitative, differential and integral estimates are most often used when evaluating tourism resources. An evaluation method based on the methodological principles of content analysis and subsequent scoring is proposed. This method makes it possible to evaluate the visual tourist appeal and popularity of individual regions by the number of images of objects in their territories on certain Internet resources. Content analysis is a special formalized method of studying textual and graphical information, which consists in the presentation of information in quantitative indicators and its statistical processing. It is characterized by high accuracy and systematicity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4839
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та регіональних студій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BOYKO_HOROZHANKINA_HORB.pdf191,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.