Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/4838
Назва: | Історичні аспекти розвитку нормування праці |
Автори: | Гірман, А.П. Пасічник, Д.В. |
Ключові слова: | робітники норми праці нормування перегляд норм розвиток персоналу професійне навчання оцінювання кадрів підвищення кваліфікації workers labor standards rationing revision of standards personnel development vocational training personnel assessment advanced training |
Дата публікації: | 12-гру-2022 |
Видавництво: | Мукачівський державний університет |
Бібліографічний опис: | Гірман А. П. Історичні аспекти розвитку нормування праці / А. П. Гірман, Д.В. Пасічник // Економіка та суспільство :Електронне наукове фахове видання. – 2018. – Вип. 19. – С. 840–843. |
Серія/номер: | Економіка та суспільство. Електронне наукове фахове видання;2018. - Випуск 19 |
Короткий огляд (реферат): | Створення науково обґрунтованої нормативної бази вимагає якісно нової теорії та методології нормування праці відповідно до сучасних умов виробництва. Зміст нормування праці, його завдання, цілі, способи організації постійно змінюються. Для більш ефективного використання нормування праці як важливого чинника підвищення продуктивності праці необхідно навчитися управляти нормуванням. У статті розглядається історичний аспект питання порядку встановлення і зміни діючих норм, можливість вирішення цих проблем на сучасних підприємствах. На думку авторів, одним із напрямів оптимізації є запозичення позитивного закордонного та відновлення власного історичного досвіду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4838 |
ISSN: | 2313-2165 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних відносин |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ekonomika-i-suspilstvo-19-2018 Гірман.pdf | 17,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.